среда, 26. мај 2010.

MTV movie awards

MTV je objavio da moć kokica predaje u ruke gledalaca i time im omogućava da sami odluče o tome ko će biti nominovan za nagrade MTV Movie Awards 2010. Glasanje, koje je počelo u ponedeljak 29. marta završava se u petak, 9. aprila u ponoć, svim obožavateljkama i obožavaocima pruža mogućnost da se prijave na veb sajt MovieAwards.MTV.com i u ukupno 13 kategorija daju svoj glas za svoj najdraži film, mušku i žensku zvezdu, kao i različite filmske događaje, koji će u periodu između 11. maja i 5. juna, odnosno u vremenu glasanja o pobednicima, biti uključeni na konačan spisak nominovanih.


Sama dodela nagrada, koja nastavlja tradiciju jedne od najsjajnijih i najneobičnijih dodela na televiziji, ove godine donosi tri sasvim nove i otkačene kategorije: Best Ass-Kicking Star, Best Scared-As-S**T Performance i Global Superstar. Glasanje će se prvi put u istoriji dodele filmskih nagrada odvijati na međunarodnom nivou, jer će fanovi sa svih strana sveta za svoju omiljenu mušku i žensku zvezdu moći da glasaju u kategoriji Global Superstar (Globalna superzvezda). Nakon brojanja glasova, sledi dodela nagrada MTV Movie Awards 2010, koju će gledaoci, zajedno sa svim ostalim događanjima, moći da prate na MTV kanalima u 161 državi širom sveta, i tu će pasti odluka o konačnom pobedniku te kategorije.


Ove godine šansu da pobedi ima baš svaki glumac/glumica i baš svaki film, jer sudbinu zlatnih kokica u svojim rukama imaju fanovi. U okviru kategorija koje se ove godine prvi put predstavljaju, nominacija u kategoriji Best Ass-Kicking Star bi mogla da pripadne hjuu Džekmanu ili Čeningu tejtumu, dok bi se u kategoriji Best Scared-As-S**T Performance na vrh mogle da probiju Alison Lohman za Odvuci me u pakao i Kejti Fiterson za film Paranormalno. A kad je reč o kategoriji Global Superstar, moguće je da će se za laskavu titulu međusobno boriti glumački partneri Anđelina Džoli i Džoni Dep.


U stalnim kategorijama, kao što je Najbolji film, ne možemo a da se ne zapitamo hoće li favoriti fanova biti blokbasteri kao što su Avatar i The Twilight Saga: New Moon, dok se mnogi pitaju da li će prošlogodišnji pobednici kategorije Najbolji poljubac Kristen Stjuart i Robert Petinson i ove godine biti dovoljno ubedljivi za publiku i sebi obezbediti nominaciju.


Dodelu nagrada MTV Movie Awards 2010. potencijalno će, preko globalne MTV mreže od 65 kanala, koji stižu direktno u 641 milion domaćinstava širom sveta, gledati više od 1,2 milijarde ljudi.

Нема коментара:

Постави коментар